Een auto laten importeren kan interessant zijn

Als je een nieuwe of 2dehands wagen wilt kopen, koop je die vaak lokaal en dichtbij, maar als we even eerlijk zijn, in Nederland is de automarkt niet erg goed. Je kan wel af en toe een goede deal scoren maar over het algemeen is dit niet het geval.

Kwaliteit neemt tijd in beslag.

Het kan verleidelijk zijn om snel even op facebook marketplace of lokaal naar een verkoper te stappen, maar goede dingen, kwalitatieve dingen nemen tijd.

Een populaire plaats om autos uit te importeren is Duitsland. Duitsland is thuis van de autogigant BMW en Volkswagen. Mensen uit de hele wereld zijn het er over eens, Duitser weten écht hoe je een kwalitatieve wagen maakt. Dus waarom overweeg je niet om auto te bestellen of importeren uit Duitsland? Waarom kies je voor het eerste het beste die je gemakkelijk uit komt?

Levertijden zijn niet altijd lang.

Over het algemeen kan het best wat tijd in beslag nemen voor je je auto ontvangt, zelfs uit een land als Duitsland, maar dit is niet altijd het geval. Duitsland ligt natuurlijk niet zo ver van ons af, dus daarom zal een bestelling vaak eerder geleverd worden dan verwacht. Als je een een hele wagen kan het soms zelf interessant zijn deze op te halen in Duitsland zelf, als de levertermijn je niet goed uitkomt. Ook krijg je dan de mensen te zien die je zullen bijstaan voor de dienst na verkoop.

Tip: Auto importeren uit Duitsland – Easy Import

Prijzen vallen best mee.

Aangezien we in Europa over het algemeen in euro betalen vallen prijzen erg mee voor de kwaliteit die je ontvangt. Ook betaal je geen torenhoge import of verzendings kosten, aangezien Duitsland zo nabij licht! Dus niet alleen ontvang je over het algemeen beter kwaliteit maar ook is het ook nog eens goed voor de portemonnee, wie wilt dat nou niet?

Want we spreken hier niet over een kleine kost, een nieuwe wagen kopen is niet hetzelfde als een brood kopen bij de bakker.

Goede klantenondersteuning en dienst na verkoop!

Aangezien Duitsland hét land is voor auto’s en alles wat er bij komt te kijken, hebben zij ook de best dienst na verkoop. Niemand kent of weet beter wat een consument van houdt dan de Duitse autoverkopers of mechaniekers. Vaak nadien je een wagen koopt bij iemand 2dehands of gigant lokale dealer ben je een nummer in de horde en wordt je niet individueel behandeld. Dus voor een algemeen goede ervaring in het kopen van auto overweeg je dus best Duitsland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *